Тони 93 ЕООД е производствено-търговска фирма, която е специализирана в преработката, пакетажа и реализацията на над 100 вида пакетирани подправки, семена, сушени зеленчуци, сладкарски добавки, десертни нишестета. Фирмата е един от водещите производители на пудра захар в страната.

Ние от Тони 93 ЕООД си поставяме амбициозната задача да развиваме постоянно производството и асортимента си, за да предоставим на пазара продукти със запомнящ се вкус, високо качество и удобни опаковки.

Тони 93 ЕООД има създадена стройна и гъвкава дистрибуторска мрежа за работа със складове и търговци на едро. Фирмата си партнира успешно с водещите куриерски фирми в страната и е в състояние да достави своите продукти до всяка точка на България. Доброто качество, гъвкавите цени, точността и експедитивността в изпълнението на поръчките са гаранция за коректни и дългосрочни отношения с нашите клиенти и доставчици.

Фирмата е утвърден доставчик на клиенти от различните сфери на хранително-вкусовата промишленост. Наши партньори са обекти от магазинната мрежа, складове за търговия на едро, ресторанти, хранителни борси, фирми за кетъринг и обществено хранене, месопреработватели, сладкарски цехове.

Тони 93 ЕООД организира своята дейност съгласно въведените Добри производствени практики и НАССР система. Фирмата разполага с разрешително за производство на храни от Министерството на икономиката №5388, удостоверение за регистрация по Закона за храните от Дирекцията по безопасност на храните с рег. №20090067.

Тони 93 - Т.Ангелов ЕООД

Контакти

Свържете се с нас

Контактна форма